Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι πλέον δεν λειτουργεί η ταχυδρομική θυρίδα του Συλλόγου μας. Μετά τις τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο καταστατικό, μας ενέκριναν το άνοιγμα λογαριασμού. Επομένως, η συνδρομή σας (25€/ έτος για τα παλιά μέλη και 35€/έτος για τα νέα μέλη) θα κατατίθεται πλέον μόνο στα εξής τραπεζικά στοιχεία:

Τραπεζικό Ίδρυμα: Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης

IBAN: GR78 0172 0660 0050 6608 9031 345

BIC/SWIFT Number: PIRBGRAA

Παρακαλούμε θερμά, κατά την κατάθεση της συνδρομής σας να σημειώνετε στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του μέλους, την ταχυδρομική του διεύθυνση, καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την ενημέρωση της οικονομικής σας καρτέλας και την παραλαβή της αλληλογραφίας μας.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη συνδρομή σας θα στέλνετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας πάντοτε το ονοματεπώνυμο του μέλους.