Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής μας και θέλοντας να φέρει κοντά όλα τα μέλη για το 12o Συμπόσιο του Συλλόγου έχει τη δυνατότητα μίσθωσης λεωφορείων για όσους θέλουν να συμμετέχουν από τη Βόρεια Ελλάδα και από την Πελοπόννησο.

Πιο συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη ξεκινά στις 00:00 το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου (προς Κυριακή 10 Δεκεμβρίου) με στάσεις σε Κατερίνη, Λάρισα και Λαμία φτάνει στην Αθήνα στην έναρξη του Συμποσίου και μετά το πέρας του Συμποσίου επιστρέφει με το αντίστοιχο δρομολόγιο.

Από Καλαμάτα ξεκινά στις 6:00π.μ. την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με στάσεις σε Τρίπολη, Άργος και Κόρινθο και επιστροφή επίσης μετά το πέρας του Συνεδρίου.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι σχεδόν στο μισό από ότι τα αντίστοιχα εισιτήρια του ΚΤΕΛ με επιστροφή και πέρα από την ταλαιπωρία της διαδρομής υπάρχει μεγάλη διευκόλυνση στο ότι τα λεωφορεία θα σας φέρουν στο χώρο διεξαγωγής του Συμποσίου και θα σας πάρουν από αυτόν για να επιστρέψετε στον προορισμό σας.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6980493059 (Ελπίδα Γαλανοπούλου) μέχρι τις 25 Νοεμβρίου για να γίνει η προκράτηση των εισιτήριων. Εάν μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων θα ακυρωθεί η κράτηση.