
Μια αξέχαστη βραδιά στην κοπή της πίτας μας στην Αθήνα!
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, η κοινότητά μας γιόρτασε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ένα νέο, μοντέρνο χώρο, το Shizen Rituals, που μας φιλοξένησε με τον πιο ζεστό και φιλόξενο τρόπο. Περισσότερα από 100 άτομα έδωσαν το παρών, γεμίζοντας την αίθουσα με χαμόγελα, θετική ενέργεια και την κοινή μας αγάπη για τη διατροφή χωρίς γλουτένη.
Η βραδιά είχε άρωμα Ιαπωνίας, με ένα εκπληκτικό finger food menu προσαρμοσμένο στις διατροφικές μας ανάγκες, ενώ η απόλαυση απογειώθηκε με τη μπύρα ΝΗΣΟΣ ALL-DAY ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ, ευγενική χορηγία της Νήσος. Η Ελληνική μπύρα χωρίς γλουτένη ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού, με αργή, παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μια καθαρή βάση που επιτρέπει στα αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν, προσφέροντας μια υψηλής ποιότητας, ελαφριά, αρωματική αλλά όχι πικρή European-Style Lager, ιδανική για κάθε περίσταση, μέρα ή νύχτα.
Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η κοπή της βασιλόπιτας, μια ευγενική χορηγία του Μαρίνο Κοσμά, ο οποίος μας πρότεινε και στήριξε τη νέα αυτή συνεργασία με το Shizen Rituals, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στη γαστρονομική εξέλιξη και τις επιχειρήσεις που σέβονται τη διατροφή μας.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη κλήρωση, όπου μοιράστηκαν πάνω από 50 δώρα από εταιρείες που στηρίζουν σταθερά την κοινότητά μας. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, που με τη γενναιοδωρία τους έκαναν τη βραδιά μας ακόμη πιο ξεχωριστή:
- Amino Animo
- ASTERISQUE THE BAKERY
- Grecian Living
- Green Bay
- Konva (Trata)
- Melissa
- Παπαδοπούλου
- Schar
- Sisini (Ritos)
- Γατίδης
Η εκδήλωση αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως, όταν η κοινότητά μας ενώνεται, μπορούμε να δημιουργούμε μοναδικές στιγμές και να στηρίζουμε νέες προσπάθειες που προάγουν τη διατροφή χωρίς γλουτένη.
Ανυπομονούμε για τις επόμενες συναντήσεις μας!





